Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Tahko

Tahko, Finland

Är ni sugna att testa skidåkningen i Tahko? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Tahko och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Tahko.

Här finns det 23 backar och antalet liftar är 14. Den längsta pisten som finns i Tahko är 1.2 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 60 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Tahko

Skidorten Koli är den närmaste skidorten, avståndet från Tahko är 91 kilometer.

Hotell & boende i Tahko

Hos oss hittar ni totalt 62 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tahko.
8 boendealternativ
Pris/natt från: 969 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 994 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 757 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 951 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 701 kr