Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Koli

Koli, Finland

Om ni planerar ni för en skidsemester till Koli i Finland så hittar här ni både information om skidsystemet i Koli, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Koli har 7 liftar och totalt 14 pister. Den längsta pisten som finns i Koli är 1.5 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Koli 60 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Skidorter i närheten av Koli

91 kilometer från Koli hittar ni skidorten Tahko, som är den skidort som är närmaste granne.

Hotell & boende i Koli

Hos oss hittar ni totalt 21 hotell, lägenheter och stugor/hus i Koli.
11 boenden
Pris/natt från: 1205 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1358 kr
7 boenden
Pris/natt från: 1408 kr
Ett boende
Pris/natt från: 3164 kr