Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Saariselkä

Saariselkä, Finland

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Saariselkä, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Saariselkä ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Saariselkä har 5 liftar och totalt 12 pister. Den längsta pisten som finns i Saariselkä är 1 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Saariselkä 185 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Saariselkä

För er som vill flyga ner till Saariselkä så är det flygplatsen Kittilä Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Saariselkä är 133 kilometer.

Skidorter i närheten av Saariselkä

Andra skidorter i närheten av Saariselkä är t ex Levi som ligger 128 kilometer bort, Pyhä-Luosto med 142 kilometers avstånd samt Ylläs, som ligger 163 kilometer från Saariselkä.

Hotell & boende i Saariselkä

Hos oss hittar ni totalt 300 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saariselkä.
260 boenden
Pris/natt från: 337 kr
18 boenden
Pris/natt från: 720 kr
20 boenden
Pris/natt från: 630 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1509 kr