Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Saariselkä, Finland

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Saariselkä, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Saariselkä ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

I Saariselkä finns totalt 5 liftar med tillgång till 12 pister. Längsta pisten i Saariselkä är 1 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 185 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter nära Saariselkä är bland annat Levi, Pyhä-Luosto och Ylläs.

Hotell & boende i Saariselkä

Hos oss hittar ni totalt 123 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saariselkä.
80 boendealternativ
Pris/natt från: 327 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 699 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 612 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1466 kr