Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Iso-Syöte

Iso-Syöte, Finland

Är ni sugna att testa skidåkningen i Iso-Syöte? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Iso-Syöte och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Iso-Syöte. Säsongen för skidåkning i Iso-Syöte är vanligtvis från december till april.

I Iso-Syöte finns totalt 10 liftar med tillgång till 16 pister. Den längsta pisten som finns i Iso-Syöte är 1.4 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Iso-Syöte 120 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Iso-Syöte

Andra skidorter i närheten av Iso-Syöte är t ex Ruka som ligger 91 kilometer bort, Salla med 136 kilometers avstånd samt Pyhä-Luosto, som ligger 173 kilometer från Iso-Syöte.

Hotell & boende i Iso-Syöte

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Iso-Syöte.
22 boenden
Pris/natt från: 1180 kr
Ett boende
Pris/natt från: 650 kr
7 boenden
Pris/natt från: 1057 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1431 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1164 kr