Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni sugna att testa skidåkningen i Ruka? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Ruka och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Ruka. Bästa tiden för att åka skidor i Ruka är början av oktober till början av maj.

I Ruka hittar ni 22 liftar med en liftkapacitet på 30720 personer/timme. Det finns 19 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 9 kilometer blåa pister, 7 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 492 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 201 meter. Den längsta pisten som finns i Ruka är 1.3 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Ruka finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 240 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Ruka finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Skidorter i närheten av Ruka

Salla är närmaste skidort till Ruka med ett avstånd på 68 kilometer. Andra skidorter nära är Iso-Syöte, 91 kilometers avstånd, och 147 kilometer från Ruka ligger Pyhä-Luosto.

Restauranger

Det finns 24 restauranger i Ruka och 18 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Skandinaviskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 197 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ruka.
26 boenden
Pris/natt från:
614 kr
13 boenden
Pris/natt från:
528 kr
76 boenden
Pris/natt från:
620 kr
65 boenden
Pris/natt från:
802 kr
17 boenden
Pris/natt från:
1144 kr