Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Salla

Salla, Finland

Skidorten Salla ligger i Finland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Här finns det 19 kilometer backar och antalet liftar är 5. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 350 meter, vilket ger en fallhöjd på 230 meter. Den längsta pisten som finns i Salla är 1.3 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 110 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Salla

Skidorter nära Salla är bland annat Ruka (68 kilometers avstånd), Pyhä-Luosto (92 kilometers avstånd) och Iso-Syöte (136 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Salla

Hos oss hittar ni totalt 36 hotell, lägenheter och stugor/hus i Salla.
28 boendealternativ
Pris/natt från: 974 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 911 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 843 kr