Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Salla, Finland

Planerar ni för en skidsemester i Salla? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Salla har 5 liftar och totalt 15 pister. Högsta pisten finns på 350 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 230 meter.

Om man tröttnar på backarna i Salla eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 110 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 4 restaurangerna som finns att tillgå.

Ruka är närmaste skidort till Salla med ett avstånd på 68 kilometer.

Hotell & boende i Salla

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Salla.
22 boendealternativ
Pris/natt från: 1011 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 946 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 876 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt