Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Voss, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Voss ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit. Säsongen för skidåkning i Voss är vanligtvis från början av december till slutet av april.

Här finns det 45 kilometer backar och antalet liftar är 11. Högsta pisten finns på 964 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 680 meter. Den längsta pisten som finns i Voss är 3 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Voss. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Voss.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Voss 18 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Voss

Vill man flyga till Voss så ligger flygplatsen Sogndal Airport närmast, på ett avstånd av 70 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Voss

Andra skidorter i närheten av Voss är t ex Myrkdalen Fjellandsby som ligger 25 kilometer bort, Sogndal Skisenter Hodlekve med 78 kilometers avstånd samt Hallingskarvet, som ligger 87 kilometer från Voss.

Restauranger

Det finns 29 restauranger i Voss och 26 olika typer av kök, varav de mest populära är Norskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 12 hotell, lägenheter och stugor/hus i Voss.
9 boenden
Pris/natt från:
497 kr
3 boenden
Pris/natt från:
897 kr