Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Grong, Norge

Söker ni information om skidortern Grong? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Grong har 4 liftar och totalt 16 pister. Fallhöjden är som mest på 485 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 650 meter. Säsongen för skidåkning i Grong är vanligtvis från slutet av november till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Grong 140 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Grong ligger flygplatserna Åre Östersund Airport och Hemavan Tärnaby Airport närmast på 171 respektive 203 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Grong är t ex Stora Blåsjön, Gruvbacken i Huså och Duved.

Hotell & boende i Grong

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grong.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 607 kr