Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Grong

Grong, Norge

Om ni planerar ni för en skidsemester till Grong i Norge så hittar här ni både information om skidsystemet i Grong, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Grong är slutet av november till april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 80 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Grong. 100% av liftarna är igång idag, och 86% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Grong finns totalt 4 liftar med tillgång till 13 kilometer pister. Högsta pisten finns på 650 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 485 meter. Den längsta pisten som finns i Grong är 1.9 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 140 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Grong

Vill man flyga till Grong så ligger flygplatsen Åre Östersund Airport närmast, på ett avstånd av 171 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Grong

Stora Blåsjön är närmaste skidort till Grong med ett avstånd på 97 kilometer. Andra skidorter nära är Gruvbacken i Huså, 108 kilometers avstånd, och 115 kilometer från Grong ligger Duved.

Hotell & boende i Grong

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grong.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 607 kr