Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Trysil

Trysil, Norge

Trysil är en riktig Norgeklassiker. Det är den absolut största destinationen för skidåkning i Norge som vi svenskar reser till. Man undrar var alla norrmännen håller hus, för i backarna möter man mest andra svenskar och mängder med andra utlänningar, t.ex. från England.

Trysil ligger bara en halvtimmes bilresa från Sälen, men är så annorlunda och ärligt talat, så mycket bättre. Mer snö, mer fjällkänsla - och det är alltid spännande att åka utomlands! Många väljer dock att bo i Sälen och göra dagsresor till Trysil. Delvis för att många skidområden, som Lindvallen och Tandådalen kan besökas samtidigt, men också för att boendealternativen i Sälen är mer prisvärda.

Norges största skidort

I Trysil finns 65 backar som du når via 32 liftar. Det är Norges största skidanläggning och har en mycket hög kapacitet. Trots det stora antalet besökare brukar det inte vara alltför långa köer. Två av liftarna är sexstols expressliftar. Av de 65 pisterna är 20 gröna, 17 blå, 17 röda och 11 svarta. Totalt finns 71 km pister och den längsta backen är hela 5,4 km. Högsta fallhöjden är 685 meter, så det är inte att jämföra med Alperna, men den känns fullt tillräcklig för att ligga så nära större delen av Sverige.

Trysil är ett perfekt resmål för både barnfamiljen, parresan och kompisgänget, det finns något för precis alla och backar i alla nivåer. Lagom till jul 2007 står dessutom Parken färdig, en jättesatsning för snowboardåkare. De har byggt ut den med mängder av nya rails och hopp, i alla svårighetsgrader. För dig som gillar att hoppa och trixa är det rena paradiset. För andra året i rad har den utsetts till Norges bästa funpark.

Boende i Trysil

Trysil ingår i Skistarkoncernen, vilket gör att mycket av boendet går att boka direkt via dem.
Boka boende i Trysil via Skistar.
Fler hotell och boenden hittar ni här

Vill du bo riktigt billigt rekommenderas att bo i Sverige. Prova t.ex. STF:s vandrarhem i Sälen.

Resa till Trysil

För de flesta är det lättast att köra egen bil, eller hyrbil, till Trysil. Från Sälen tar det ca 30 min till 1 timme att köra, beroende på var i Sälen du befinner dig. Från Stockholm är det ca 47 mil till Trysil och från Göteborg ca 50. Vägarna är bra och rakare än vad man är van vid från andra delar av Norge.

Vill du flyga till Trysil måste du resa till Oslo och sedan åka buss eller hyra bil. Det är ca 16 mil från Oslo till Trysil.

Hotell & boende i Trysil

Hos oss hittar ni totalt 54 hotell, lägenheter och stugor/hus i Trysil.
48 boenden
Pris/natt från: 753 kr
4 boenden
Pris/natt från: 658 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns