Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

La Clusaz, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i La Clusaz? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 71 backar och antalet liftar är 56. Fallhöjden är som mest på 1500 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2600 meter. Längsta pisten i La Clusaz är 4 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i La Clusaz är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 70 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära La Clusaz, endast 44 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till La Clusaz. Några välriktade stenkast från La Clusaz ligger Saint Jean de Sixt, avståndet är endast 2 kilometer.

Backarna och liftarna i La Clusaz är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 260 centimeter som mest.

Hyr skidutrustning i La Clusaz

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Clusaz. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Clusaz här

Skidskola i La Clusaz

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 8 olika klasser och instruktörer i La Clusaz som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i La Clusaz här

Hotell & boende i La Clusaz

Hos oss hittar ni totalt 766 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Clusaz.
311 boendealternativ
Pris/natt från: 564 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1073 kr
147 boendealternativ
Pris/natt från: 688 kr
216 boendealternativ
Pris/natt från: 851 kr
54 boendealternativ
Pris/natt från: 1128 kr
36 boendealternativ
Pris/natt från: 2346 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns