Sökalternativ

La Clusaz, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i La Clusaz? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 71 backar och antalet liftar är 56. Fallhöjden är som mest på 1500 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2600 meter. Längsta pisten i La Clusaz är 4 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i La Clusaz är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 70 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära La Clusaz, endast 44 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till La Clusaz. Några välriktade stenkast från La Clusaz ligger Saint Jean de Sixt, avståndet är endast 2 kilometer.

Hyr utrustning i La Clusaz

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Clusaz. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i La Clusaz här

Hotell & boende i La Clusaz

Hos oss hittar ni totalt 743 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Clusaz.
367 boendealternativ
Pris/natt från: 500 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 475 kr
111 boendealternativ
Pris/natt från: 422 kr
178 boendealternativ
Pris/natt från: 625 kr
47 boendealternativ
Pris/natt från: 1000 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 2079 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Clusaz