Sökalternativ

La Clusaz, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i La Clusaz? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 71 backar och antalet liftar är 56. Fallhöjden är som mest på 1500 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2600 meter. Längsta pisten i La Clusaz är 4 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i La Clusaz är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 70 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära La Clusaz, endast 44 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till La Clusaz. Några välriktade stenkast från La Clusaz ligger Saint Jean de Sixt, avståndet är endast 2 kilometer.

Hyr skidutrustning i La Clusaz

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Clusaz. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i La Clusaz här

Skidskola i La Clusaz

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 16 olika klasser och instruktörer i La Clusaz som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i La Clusaz här

Hotell & boende i La Clusaz

Hos oss hittar ni totalt 710 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Clusaz.
399 boendealternativ
Pris/natt från: 630 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3633 kr
99 boendealternativ
Pris/natt från: 477 kr
140 boendealternativ
Pris/natt från: 671 kr
42 boendealternativ
Pris/natt från: 1072 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 2230 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Clusaz