Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Gudauri

Gudauri, Georgien

Mitt bland de stora Kaukasusbergen i gamla Sovjetstaten Georgien hittar du skidorten Guduari. Detta är ett skidområde i Georgien som sägs ha det bästa av två olika skidvärldar, nämligen Asien och Europa. Hit tar du dig med bil från huvudstaden Tbilisi, en resa som tar ungefär två timmar. Gudauri är beläget ca 2200 meter ovanför havet och bjuder alla besökare på en riktigt dramatisk utsikt som du sällan kommer att glömma. Mycket av det som bidrar till landskapets otroliga skönhet är bergen som reser sig högt upp och är täckta av snö.

Annrolunda och omfattande upplevelse

Som skidsemester kommer Gudauri att bjuda alla på en omfattande upplevelse, här får du både en fantastisk skidåkning, trivsamt boende, exotisk kultur, utsökt mat och även mycket spännande festligheter. Om det är någonstans du har möjlighet att uppleva ett riktigt skidäventyr så är det sannerligen här, det är det många besökare som kan värna om. Oavsett om du vill hit för en weekend eller en hel vecka så finns det mycket att göra för att fylla ut tiden och utan att resan känns repetitiv.

Snösäker skidåkning på höga höjder

Här kan du njuta av toppturer i de stora Kaukasusbergen och uppleva offpist skidåkning av hög kvalitet. Har du modet i behåll så rekommenderar vi starkt att du testar på de många åk som har över 1000 meter i fallhöjd. Liften som du kan ta tar dig hela 3267 meter upp och här uppe hittar du en snösäker miljö som får flera stora snöfall under vinterhalvåret. Tack vare dessa höga höjder så behålls snön i en bra kvalitet och blir inte påverkad av solen lika fort. Vill du ta dig till en mindre by utanför Gudauri kan du köra skidåkning på den norra sidan hela vägen ner, väl framme så är det bara att ta en taxi tillbaka sill skidorten igen.

Testa även heli-skiing

Det erbjuds även heli-skiing för dig som vill ha lite annorlunda äventyr, detta innebär en färd upp på berget med en helikopter och sen så färdas du själv ner igen på dina skidor. Du kan antingen ta med egen utrustning för skidåkning eller så finns det goda möjligheter att hyra det här. Som du märker så är detta en skidsemester som erbjuder mycket frihet och äventyr, så har du inte varit här innan så är det väl värt minst ett besök. Skidsäsongen varar ungefär från december hela vägen till april.

Hotell & boende i Gudauri

Hos oss hittar ni totalt 833 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gudauri.
801 boenden
Pris/natt från: 117 kr
6 boenden
Pris/natt från: 491 kr
18 boenden
Pris/natt från: 1024 kr
8 boenden
Pris/natt från: 532 kr

Vi arrangerar skidresor till Gudauri

Active Ski Travel