Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Solitude, Utah, USA

Funderar ni på att testa skidåkningen i Solitude? Även om resvägen till Solitude är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Solitude.

Här finns det 64 backar och antalet liftar är 8. Fallhöjden är som mest på 624 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3059 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Solitude är mitten av november till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Solitude ligger Brighton.

Backarna och liftarna i Solitude är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 363 centimeter som mest.

Hotell & boende i Solitude

Hos oss hittar ni totalt 28 hotell, lägenheter och stugor/hus i Solitude.
25 boendealternativ
Pris/natt från: 1714 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1433 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 3913 kr

Vi arrangerar skidresor till Solitude