Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Solitude, Utah, USA

Funderar ni på att testa skidåkningen i Solitude? Även om resvägen till Solitude är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Solitude.

Här finns det 64 backar och antalet liftar är 8. Fallhöjden är som mest på 624 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3059 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Solitude är mitten av november till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Solitude ligger Brighton.

Liftarna i Solitude är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 144 centimeter.

Hotell & boende i Solitude

Hos oss hittar ni totalt 166 hotell, lägenheter och stugor/hus i Solitude.
66 boendealternativ
Pris/natt från: 1725 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
47 boendealternativ
Pris/natt från: 1442 kr
43 boendealternativ
Pris/natt från: 3938 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt

Vi arrangerar skidresor till Solitude