Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Solitude

Solitude, Utah, USA

I staten Utah i USA finns skidorten Solitude som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Solitude är mitten av november till början av maj.

Solitude har pister på totalt 64 kilometer, varav 6 kilometer är blåa enkla pister, 25 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 32 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 9 liftar, med en totalkapacitet på 18100 personer/timme. Högsta pisten finns på 3059 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 619 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5.6 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 20 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Solitude

Snabbaste sättet att ta sig till Solitude är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Salt Lake City International Airport ligger endast 38 kilometer från Solitude, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort.

Närmaste skidorter till Solitude

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Solitude ligger Brighton. Andra skidorter som ligger nära är Alta (5 kilometer) och Snowbird (7 kilometer).

Hotell & boende i Solitude

Hos oss hittar ni totalt 66 hotell, lägenheter och stugor/hus i Solitude.
65 boenden
Pris/natt från: 1740 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1455 kr

Vi arrangerar skidresor till Solitude

Active Ski Travel