Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Brighton

Brighton, Utah, USA

I staten Utah i USA finns skidorten Brighton som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Brighton är mitten av november till mitten av april.

Brighton har 7 liftar och totalt 48 kilometer pister. Högsta pisten finns på 3200 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 532 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Flygplatser nära Brighton

Flyger man till Salt Lake City International Airport kommer man riktigt nära Brighton då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 40 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt.

Skidorter i närheten av Brighton

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Brighton ligger Solitude. Ni hittar även skidorterna Alta på 4 kilometers avstånd och Snowbird, 7 kilometer från Brighton.

Hotell & boende i Brighton

Hos oss hittar ni totalt 70 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brighton.
67 boendealternativ
Pris/natt från: 1708 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1428 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 3899 kr

Vi arrangerar skidresor till Brighton

Active Ski Travel