Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Brighton, Utah, USA

Funderar ni på att testa skidåkningen i Brighton? Även om resvägen till Brighton är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Brighton.

I Brighton finns totalt 7 liftar med tillgång till 66 pister. Högsta pisten finns på 3200 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 532 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Skidsäsongen i Brighton sträcker sig i regel från mitten av november till mitten av april.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Brighton ligger Solitude.

Hotell & boende i Brighton

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brighton.
26 boendealternativ
Pris/natt från: 1839 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1537 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 4199 kr

Vi arrangerar skidresor till Brighton

Active Ski Travel