Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Utah, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Utah, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Utah

28 liftar
Deer Valley
17 liftar
The Canyons
16 liftar
Park City
12 liftar
Snowbasin
11 liftar
Alta

Flest pister i Utah

163 pister
The Canyons
124 pister
Powder Mountain
116 pister
Alta
107 pister
Park City
104 pister
Snowbasin

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Utah

988 meter
Snowbird
972 meter
The Canyons
945 meter
Park City
914 meter
Deer Valley
902 meter
Snowbasin

Högsta pisterna i Utah

3352 meter
Snowbird
3325 meter
Brian Head
3216 meter
Alta
3200 meter
Brighton
3059 meter
Solitude