Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Utah, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Utah, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Utah

Deer Valley 28 liftar
The Canyons 17 liftar
Park City 16 liftar
Snowbasin 12 liftar
Alta 11 liftar

Flest pister i Utah

The Canyons 163 pister
Powder Mountain 124 pister
Alta 116 pister
Park City 107 pister
Snowbasin 104 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Utah

Snowbird 988 meter
The Canyons 972 meter
Park City 945 meter
Deer Valley 914 meter
Snowbasin 902 meter

Högsta pisterna i Utah

Snowbird 3352 meter
Brian Head 3325 meter
Alta 3216 meter
Brighton 3200 meter
Solitude 3059 meter