Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Deer Valley

Deer Valley, Utah, USA

Skidorten Deer Valley i USA ligger i delstaten Utah, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Deer Valley är början av december till mitten av april.

Backarna och liftarna i Deer Valley är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 238 centimeter. 84% av liftarna är igång idag, och 100% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Deer Valley hittar ni 25 liftar med en liftkapacitet på 51300 personer/timme. Det finns 103 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 28 kilometer blåa pister, 42 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 33 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2917 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 914 meter. Den längsta pisten som finns i Deer Valley är 4.5 kilometer.

Flygplatser nära Deer Valley

Snabbaste sättet att ta sig till Deer Valley är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Salt Lake City International Airport ligger endast 46 kilometer från Deer Valley, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort.

Skidorter i närheten av Deer Valley

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Deer Valley ligger Park City. Andra skidorter som ligger nära är The Canyons (9 kilometer) och Solitude (10 kilometer).

Hotell & boende i Deer Valley

Hos oss hittar ni totalt 954 hotell, lägenheter och stugor/hus i Deer Valley.
929 boendealternativ
Pris/natt från: 503 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1702 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1131 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1437 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 7013 kr