Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Deer Valley i USA ligger i delstaten Utah, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Deer Valley är början av december till mitten av april.

I Deer Valley hittar ni 25 liftar med en liftkapacitet på 51300 personer/timme. Det finns 103 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 28 kilometer blåa pister, 42 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 33 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2917 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 914 meter. Den längsta pisten som finns i Deer Valley är 4.5 kilometer.

Flygplatser nära Deer Valley

Snabbaste sättet att ta sig till Deer Valley är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Salt Lake City International Airport ligger endast 46 kilometer från Deer Valley, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort.

Skidorter i närheten av Deer Valley

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Deer Valley ligger Park City. Andra skidorter som ligger nära är The Canyons (9 kilometer) och Solitude (10 kilometer).

Restauranger

Det finns 85 restauranger i Deer Valley och 34 olika typer av kök, varav de mest populära är Amerikanskt, Bar och Pub.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 579 hotell, lägenheter och stugor/hus i Deer Valley.
568 boenden
Pris/natt från:
2080 kr
3 boenden
Pris/natt från:
2280 kr
5 boenden
Pris/natt från:
3618 kr
3 boenden
Pris/natt från:
7211 kr