Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Park City

Park City, Utah, USA

Om ni planerar ni för en skidsemester till Park City i USA så hittar här ni både information om skidsystemet i Park City, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Park City är vanligtvis från november till april.

Här finns det 140 kilometer backar och antalet liftar är 16. Högsta pisten finns på 3048 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 945 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5.6 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Park City 10 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Park City

Snabbaste sättet att ta sig till Park City är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Salt Lake City International Airport ligger endast 43 kilometer från Park City, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort.

Skidorter i närheten av Park City

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Park City ligger Deer Valley. Andra skidorter som ligger nära är The Canyons (6 kilometer) och Solitude (8 kilometer).

Hotell & boende i Park City

Hos oss hittar ni totalt 680 hotell, lägenheter och stugor/hus i Park City.
662 boenden
Pris/natt från: 533 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1801 kr
9 boenden
Pris/natt från: 1197 kr
7 boenden
Pris/natt från: 1520 kr

Vi arrangerar skidresor till Park City

Active Ski Travel
SnowTrex