Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Park City, Utah, USA

Söker ni information om skidortern Park City? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Park City finns totalt 16 liftar med tillgång till 107 pister. Högsta pisten finns på 3048 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 945 meter. Skidsäsongen i Park City sträcker sig i regel från november till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Park City ligger Deer Valley.

Hyr skidutrustning i Park City

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Park City. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Park City här

Hotell & boende i Park City

Hos oss hittar ni totalt 674 hotell, lägenheter och stugor/hus i Park City.
560 boendealternativ
Pris/natt från: 552 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1865 kr
42 boendealternativ
Pris/natt från: 1239 kr
60 boendealternativ
Pris/natt från: 1574 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 7684 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Park City