Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Park City, Utah, USA

Söker ni information om skidortern Park City? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Park City finns totalt 16 liftar med tillgång till 107 pister. Högsta pisten finns på 3048 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 945 meter. Skidsäsongen i Park City sträcker sig i regel från november till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Park City ligger Deer Valley.

Hotell & boende i Park City

Hos oss hittar ni totalt 909 hotell, lägenheter och stugor/hus i Park City.
883 boendealternativ
Pris/natt från: 538 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1819 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1209 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1536 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 7498 kr

Vi arrangerar skidresor till Park City

Active Ski Travel
SnowTrex