Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

The Canyons, Utah, USA

Om man funderar på att ta sig över Atlanten för att prova på bergen där ska man definitivt kolla upp vad The Canyons har att erbjuda. The Canyons är en skidort som har något för alla. Det spelar ingen roll om man åker ensam, med ett kompisgäng eller med sin familj. När det gäller skidresor till The Canyons kommer ingen bli besviken.

The Canyons ligger i Utah och är en av de största skidorterna i USA. Här kan man avnjuta både perfekt åkning samt spännande och annorlunda aktiviteter i vacker natur.

Något för alla

När det gäller aktiviteter i The Canyons finns det mer än skidåkning att ägna sig åt. Även om fokus självfallet ligger på att få uppleva en så bra skidsemester i The Canyons som möjligt, kan det vara bra att veta vad man kan hitta på när man känner för att göra något annorlunda på sin semester. Eftersom det finns så många spännande aktiviteter att prova på bör man se till att åtminstone prova ett par av dessa.

Förutom skoterkörning och zipline-äventyr, där man åker på en vajer mellan träden, kan man även få åka med i pistmaskinerna och uppleva hur det går till att hålla pisterna i bästa skick. Eller varför inte åka upp i backen i soluppgången och vara den första nerför backen? Även hundsläde och snöskovandringar erbjuds. Detta är bara några av de saker man kan göra på sin skidsemester i The Canyons.

Superb åkning

När det gäller skid- och snowboardåkning i The Canyons behöver man inte oroa sig för att systemet skulle vara för svårt eller för lätt. Det finns nedfarter för alla nivåer, och vill man kan man också ta sig till helt orörda off-pist områden och njuta av åkning i lössnö. Med 182 olika nedfarter och 19 liftar kan man enkelt ta sig runt i skidsystemet.

En skidresa i The Canyons innebär att man får tillgång till ett system som kan uppskattas av alla. Även barnen kan njuta av passande backar. Skulle det behövas finns det även skidlärare till hands som snabbt och lätt lär ut den rätta tekniken i backen.

Att resa till The Canyons

Skidresor till The Canyons innebär att en hel del tid går till själva resan eftersom denna skidort ligger på andra sidan Atlanten. Det går inga direktflyg från Sverige till Salt Lake City som är den stad som ligger närmast The Canyons, men mellanlandar man i New York eller Chicago kan man ändå ta sig dit relativt smidigt. Det tar bara cirka en halvtimme att ta sig från flygplatsen till The Canyons.

När det gäller boende för planerad skidresa till The Canyons finns det flera olika hotell att välja mellan. Oavsett om man vill bo lyxigt eller bara kunna åka ut i pisten direkt från hotellet finns det passande hotell att välja mellan.

Hotell & boende i The Canyons

Hos oss hittar ni totalt 456 hotell, lägenheter och stugor/hus i The Canyons.
429 boendealternativ
Pris/natt från: 1097 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1199 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 1438 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1906 kr