Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Sundance Mountain Resort, USA

Planerar ni för en skidsemester i Sundance Mountain Resort? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Sundance Mountain Resort har 5 liftar och totalt 45 pister. Fallhöjden är som mest på 655 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2515 meter.

Snowbird är närmaste skidort till Sundance Mountain Resort med ett avstånd på 22 kilometer.

Hotell & boende i Sundance Mountain Resort

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sundance Mountain Resort.
5 boendealternativ
Pris/natt från: 2734 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 3171 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1411 kr