Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Snowbird, Utah, USA

Snowbird ligger mycket nära Alta, offpiståkarens puderparadis. I Alta får du dock inte åka snowboard, endast skidor. I Snowbird finns allt för alla. Snowbird liknar mer någon av våra svenska skidorter. Du får enormt mycket skidåkning med en fallhöjd på ca 1000 meter på kort tid. Snabb kabinbana, lite folk och många meter snö. Väl värt ett besök men kombinera gärna med att åka i Alta.

I Snowbird finns 89 pister på alla nivåer som du når via 13 liftar. Kapaciteten är mycket god och liftköerna är korta även de dagar då det rör sig mycket folk i systemet. Det finns två härliga områden för brädåkare, en snowpark och en superpipe. Snowparken passar bäst dig som gillar upp till mellanstora hopp, tricks och rails.
Pistkarta över Snowbird

Boende i Snowbird

I Snowbird finns ca 900 hotellrum fördelade på fyra lodger: Cliff Lodge, Lodge at Snowbird, The Inn och Iron Blosam Lodge. Det är alltså ganska litet med svenska mått mätt. Boka ditt boende i god tid, eftersom Snowbird är en mycket populär destination både för amerikanare och utlänningar. Lodgerna måste bokas direkt via Snowbirds hemsida.
Sök och boka boende i Snowbird

Resa till Snowbird

Snowbird ligger bara 40 kilometer från Salt Lake City, så det är hit du flyger. Det går flygbussar från flygplatsen ända fram och restiden är ungefär 45 minuter. Du kan även hyra en bil, vilket kan vara praktiskt om du tänkt besöka fler ställen på din resa, t.ex. Alta. Flygbussen drivs av Canyon Transportation, förboka gärna på (800) 255-1841.

Allt om bussar till Alta och Snowbird

Hyr skidutrustning i Snowbird

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Snowbird. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Snowbird här

Hotell & boende i Snowbird

Hos oss hittar ni totalt 44 hotell, lägenheter och stugor/hus i Snowbird.
30 boendealternativ
Pris/natt från: 1851 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1547 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 4226 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Snowbird