Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Brian Head

Brian Head, Utah, USA

Skidorten Brian Head ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Brian Head sträcker sig i regel från mitten av november till mitten av april.

I Brian Head finns totalt 9 liftar med tillgång till 63 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3325 meter, vilket ger en fallhöjd på 402 meter. Den längsta pisten som finns i Brian Head är 2.5 kilometer.

Hotell & boende i Brian Head

Hos oss hittar ni totalt 200 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brian Head.
198 boendealternativ
Pris/natt från: 798 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 893 kr