Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Powder Mountain, Utah, USA

Planerar ni för en skidsemester i Powder Mountain? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Powder Mountain har 7 liftar och totalt 124 pister. Fallhöjden är som mest på 396 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2712 meter. Säsongen för skidåkning i Powder Mountain är vanligtvis från mitten av november till mitten av april.

Skidorter nära Powder Mountain är bland annat Snowbasin, The Canyons och Park City.

Backarna och liftarna i Powder Mountain är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 381 centimeter som mest.

Hotell & boende i Powder Mountain

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Powder Mountain.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2553 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 695 kr

Vi arrangerar skidresor till Powder Mountain