Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Powder Mountain

Powder Mountain, Utah, USA

Skidorten Powder Mountain ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Powder Mountain är vanligtvis från fram till början av april.

Powder Mountain har pister på totalt 68 kilometer, varav 17 kilometer är blåa enkla pister, 27 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 24 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 9 liftar, med en totalkapacitet på 13470 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2713 meter, vilket ger en fallhöjd på 612 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Powder Mountain. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Powder Mountain.

Flyg till Powder Mountain

Vill man flyga till Powder Mountain så ligger flygplatsen Salt Lake City International Airport närmast, på ett avstånd av 68 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Powder Mountain

Andra skidorter i närheten av Powder Mountain är t ex Snowbasin som ligger 19 kilometer bort, The Canyons med 79 kilometers avstånd samt Park City, som ligger 84 kilometer från Powder Mountain.

Hotell & boende i Powder Mountain

Hos oss hittar ni totalt 24 hotell, lägenheter och stugor/hus i Powder Mountain.
23 boenden
Pris/natt från: 975 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1480 kr

Vi arrangerar skidresor till Powder Mountain

Active Ski Travel