Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Snowbasin, Utah, USA

Intresserade av en skidresa till Snowbasin? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Snowbasin från Sverige är flyg det enda alternativet då Snowbasin ligger utanför Europa.

I Snowbasin finns totalt 12 liftar med tillgång till 104 pister. Högsta pisten finns på 2838 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 902 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Skidsäsongen i Snowbasin sträcker sig i regel från slutet av november till mitten av april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Snowbasin 26 kilometer preparerade spår.

Andra skidorter i närheten av Snowbasin är t ex Powder Mountain, The Canyons och Park City.

Hotell & boende i Snowbasin

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Snowbasin.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2626 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 715 kr

Vi arrangerar skidresor till Snowbasin