Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Snowbasin

Snowbasin, Utah, USA

Skidorten Snowbasin i USA ligger i delstaten Utah, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Snowbasin är slutet av november till mitten av april.

Snowbasin har 12 liftar och totalt 104 pister. Högsta pisten finns på 2838 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 902 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 26 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Snowbasin

Flyger man till Salt Lake City International Airport kommer man riktigt nära Snowbasin då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 49 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt.

Skidorter i närheten av Snowbasin

Powder Mountain är närmaste skidort till Snowbasin med ett avstånd på 19 kilometer. Andra skidorter nära är The Canyons, 64 kilometers avstånd, och 69 kilometer från Snowbasin ligger Park City.

Hotell & boende i Snowbasin

Hos oss hittar ni totalt 33 hotell, lägenheter och stugor/hus i Snowbasin.
32 boenden
Pris/natt från: 2024 kr
Ett boende
Pris/natt från: 834 kr

Vi arrangerar skidresor till Snowbasin

Active Ski Travel