Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Pas de la Casa, Andorra

Skidorten Pas de la Casa tillhör skidområdet Grandvalira och ligger på gränsen till Frankrike. Pas de la Casa är den högsta skidorten i Andorra och anses också vara den bästa enligt många. Dels är skidåkningen högklassig och dessutom är det den skidort som har flest soltimmar.

Populärt för snowboardåkning

Skidåkningen är mycket bra i Pas de la Casa men i ärlighetens namn ska man säga att för riktigt avancerad skidåkning lämnas lite att önska. För nybörjare och medelgoda skidåkare samt för snowboardåkare är Pas de la Casa dock perfekt. Just snowboardåkning har blivit något av ett kännetecken för skidorten också, kanske beror det på att väldigt mycket britter hittar hit och bland britter är det snowboardåkning som gäller till stor del.

Skidort för partysugna

Pas de la Casa är även känt för sitt mycket goda nattliv. Att hitta ett ställe att chilla på efter en dags tuff skidåkning är aldrig något problem och festen fortsätter långt in på natten varje dag. Att Andorra är ett skattefritt land och därmed gör det billigt att festa gör även sitt för att lyfta fram Pas de la Casa som en av de bästa skidorterna för party i Europa.

Resa till Pas de la Casa

En av nackdelerna med Pas de la Casa är att det inte är helt lätt att ta sig hit. Det enklaste sättet att ta sig hit är att antingen flyga till Barcelona eller till Toulouse och sedan hyra en bil. Från Barcelona är det cirka 2,5 timmes bilväg och från Toulouse cirka 2 timmar. Fördelen med att välja Barcelona som utgångspunkt är att det finns massor av direktflyg hit från Sverige (t ex SAS, Spaniar och Ryanair), flyger man till Toulouse måste man mellanlanda vilket gör den totala restiden bra mycket längre.

Boende i Pas de la Casa brukar sällan vara något problem, här finns gott om både hotell och lägenheter. Det är samma regel som gäller som alltid med boende dock, boka i så god tid som möjligt för att få bästa pris!

Skidområden Pas de la Casa är del av

Pas de la Casa ingår i skidområdet Grandvalira tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Pas de la Casa

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Pas de la Casa.

Boka skidutrustningen online i Pas de la Casa här

Hotell & boende i Pas de la Casa

Hos oss hittar ni totalt 229 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pas de la Casa.
170 boendealternativ
Pris/natt från: 392 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 795 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 403 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 426 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 966 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2857 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Pas de la Casa