Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Andorra

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Andorra. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Andorra

Soldeu 62 liftar
Encamp 62 liftar
Pas de la Casa 62 liftar
El Tarter 62 liftar
Arinsal 30 liftar

Flest pister i Andorra

Encamp 127 pister
Pas de la Casa 127 pister
El Tarter 127 pister
Soldeu 127 pister
Pal 42 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Andorra

Pal 1060 meter
Arinsal 1010 meter
Encamp 930 meter
Pas de la Casa 930 meter
El Tarter 930 meter

Högsta pisterna i Andorra

Pas de la Casa 2640 meter
El Tarter 2640 meter
Soldeu 2640 meter
Encamp 2640 meter
Arcalís-Ordino 2625 meter