Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni planerar ni för en skidsemester till Arcalís-Ordino i Andorra så hittar här ni både information om skidsystemet i Arcalís-Ordino, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Arcalís-Ordino är fram till mitten av april.

I Arcalís-Ordino hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 17258 personer/timme. Det finns 30 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 13 kilometer blåa pister, 14 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2625 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 685 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Arcalís-Ordino

För er som vill flyga ner till Arcalís-Ordino så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Arcalís-Ordino är 111 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Barcelona International Airport, som ligger 156 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Arcalís-Ordino

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Arcalís-Ordino ligger Arinsal. Andra skidorter som ligger nära är Pal (10 kilometer) och Encamp (13 kilometer).

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Arcalís-Ordino i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Arcalís-Ordino

Restauranger

Det finns 3 restauranger i Arcalís-Ordino och 3 olika typer av kök, varav de mest populära är Spanskt, Europeiskt och Fast Food.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Arcalís-Ordino.
Ett boende
Pris/natt från:
389 kr
Ett boende
Pris/natt från:
854 kr
3 boenden
Pris/natt från:
944 kr