Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Arcalís-Ordino, Andorra

Söker ni information om skidortern Arcalís-Ordino? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Arcalís-Ordino finns totalt 15 liftar med tillgång till 28 pister. Högsta pisten finns på 2625 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 685 meter.

Vill man flyga till närheten av Arcalís-Ordino ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 111 respektive 156 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Arcalís-Ordino ligger Arinsal.

Liftarna i Arcalís-Ordino är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 110 centimeter.

Hyr skidutrustning i Arcalís-Ordino

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Arcalís-Ordino. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Arcalís-Ordino här

Hotell & boende i Arcalís-Ordino

Hos oss hittar ni totalt 80 hotell, lägenheter och stugor/hus i Arcalís-Ordino.
43 boendealternativ
Pris/natt från: 227 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 358 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 383 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 953 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1232 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns