Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Arinsal ligger i Andorra och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Arinsal är vanligtvis från början av december till mitten av april.

I Arinsal hittar ni 31 liftar med en liftkapacitet på 50300 personer/timme. Det finns 63 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 31 kilometer blåa pister, 24 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Pal/Arinsal - La Massana som Arinsal ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2537 meter, vilket ger en fallhöjd på 987 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Arinsal.

Flygplatser nära Arinsal

Vill man flyga till Arinsal så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 118 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Barcelona International Airport. Från denna flygplats är det 150 kilometer till Arinsal.

Skidorter i närheten av Arinsal

Inte långt från Arinsal ligger skidorten Pal, avståndet är endast 3 kilometer. Ni hittar även skidorterna Arcalís-Ordino på 6 kilometers avstånd och Encamp, 9 kilometer från Arinsal.

Byar i närheten av Arinsal

I närheten av Arinsal med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn La Massana som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Arinsal.

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Arinsal.

Mer om skidhyra i Arinsal

Restauranger

Det finns 43 restauranger i Arinsal och 32 olika typer av kök, varav de mest populära är Spanskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 48 hotell, lägenheter och stugor/hus i Arinsal.
32 boenden
Pris/natt från:
523 kr
3 boenden
Pris/natt från:
553 kr
7 boenden
Pris/natt från:
393 kr
5 boenden
Pris/natt från:
Okänt
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt