Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fakta/pistfakta Arinsal

Europa
Kontinent
Andorra
Land
Början av december - mitten av april
Säsong
1550 meter
Höjd över havet
2537 meter
Högsta nedfart
987 meter
Högsta fallhöjd
31
Liftar
50300 personer/timme
Liftkapacitet
63 km
Kilometer pister
31 km
Blå pister
24 km
Röda pister
8 km
Svarta pister
Ja
Funpark
Pistkarta
Observera att fakta ovan inte enbart gäller för Arinsal utan hela skidområdet Pal/Arinsal - La Massana, som Arinsal är en del av.