Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Encamp, Andorra

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Encamp? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Encamp och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i Encamp är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Encamp är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 55 centimeter. 56% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 90% av liftarna går.

I Encamp hittar ni 74 liftar med en liftkapacitet på 115134 personer/timme. Det finns 215 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 100 kilometer blåa pister, 82 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 33 kilometer svarta pister. Då Encamp tillhör skidområdet Grandvalira - Pas de la Casa/Grau Roig/Soldeu/El Tarter/Canillo/Encamp har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2640 meter, vilket ger en fallhöjd på 930 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 9 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Encamp. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Encamp.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Encamp 30 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Encamp

För er som vill flyga ner till Encamp så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Encamp är 123 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Barcelona International Airport, som ligger 143 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Encamp

Inte långt från Encamp ligger skidorten El Tarter, avståndet är endast 7 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Soldeu (8 kilometer) och Pal (9 kilometer).

Skidområden Encamp är del av

Encamp ingår i skidområdet Grandvalira tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Encamp

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Encamp. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Encamp här

Hotell & boende i Encamp

Hos oss hittar ni totalt 159 hotell, lägenheter och stugor/hus i Encamp.
107 boendealternativ
Pris/natt från: 387 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 279 kr
28 boendealternativ
Pris/natt från: 340 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 552 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Encamp

Sunweb
SnowTrex