Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

El Tarter, Andorra

El Tarter är en skidort som ligger i Andorra. Orten är belägen så högt som 1721 meter ovanför havet och här finner du enbart ca 1000 invånare. Med en så liten befolkning och fantastiska miljöer så är detta en perfekt destination för dig som är ute efter en avslappnad skidsemester som förbluffar med sin utsikt. Väl framme i denna charmiga by har du chans att skåda alla vackra stenhus och bergiga landskap som ger El Tarter sin fantastiska atmosfär. Under dagtid har du goda möjligheter att ägna dig åt skidåkning, snowboard och liknande i mestadels lugn och ro. Du kommer inte att uppleva varken trängsel eller stress när du kör, något som kan kännas skönt för de som inte känner sig helt bekväma i pjäxorna än. Efter en lång dag i backen finns det många alternativ för dig som vill njuta av lite after-ski. I byn hittar du flera festliga barer som bland annat spelar härlig dansmusik där du gärna får sjunga med.

Äldre par och familjer i El Tarter

Den största andel som bokar sin skidsemester här är äldre par, men det finns också gott om familjer med äldre barn, grupper av vänner, och även yngre par. För er som vill åka med yngre barn finns det även saker som intresserar dem när skidorna åker av, låt dem upptäcka allt det roliga som händer i barnområdet Bababoom Circus. Oavsett om ni reser som proffs eller som nybörjare så erbjuder El Tarter områden som är lätta att ta sig fram på och som är väldigt lämpade för nybörjare. Nästan majoriteten av alla pisterna är enklare men det finns även flertal utmanande pister för dig som är mer erfaren och vill utmana dig själv.

Underbara miljöer och korta köer

Den snötäckta miljö som du kan skåda i El Tarter är underbar att skåda oavsett om du susar ner för den eller har den som utsikt från restaurangen. Förutom skidor, restauranger, barer och barnområden finner du även flera andra nöjen att hitta på. När du igen känner suget efter några svängar i backen igen så finns det en lift direkt inom gångavstånd. Här slipper du ofta köa och du får snabbt en otrolig frihetskänsla tack vare den glesa turismen och för att du kan ta dig upp och ner när du än behagar. Allt som allt är detta den perfekta semestern för er som gärna vill umgås och åka skidor tillsammans i en avslappnad miljö där ni får ta den tid på er som ni behöver i backarna. Är det exempelvis din första skidresa så kommer du absolut att bli mer än nöjda och förmodligen bygga upp ett nytt framtida intresse!

Skidområden El Tarter är del av

El Tarter ingår i skidområdet Grandvalira tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i El Tarter

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i El Tarter här

Hotell & boende i El Tarter

Hos oss hittar ni totalt 260 hotell, lägenheter och stugor/hus i El Tarter.
220 boendealternativ
Pris/natt från: 409 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 831 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 475 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 575 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1076 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till El Tarter

Sunweb
SnowTrex