Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pal, Andorra

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pal? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pal och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Pal finns totalt 30 liftar med tillgång till 42 pister. Högsta pisten finns på 2560 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1060 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Skidsäsongen i Pal sträcker sig i regel från december till mars.

Om man tröttnar på backarna i Pal eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 5 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 25 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Pal ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 121 respektive 147 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Pal ligger Arinsal.

Hyr skidutrustning i Pal

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Pal här

Hotell & boende i Pal

Hos oss hittar ni totalt 94 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pal.
61 boendealternativ
Pris/natt från: 234 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 555 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 394 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 739 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1269 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns