Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pal, Andorra

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pal? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pal och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i Pal är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Pal är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 85 centimeter. 68% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 74% av liftarna går.

I Pal hittar ni 31 liftar med en liftkapacitet på 50300 personer/timme. Det finns 63 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 31 kilometer blåa pister, 24 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Pal är en del av skidområdet Pal/Arinsal - La Massana, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2537 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 987 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Pal.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Pal 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Pal

För er som vill flyga ner till Pal så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Pal är 121 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Barcelona International Airport, som ligger 147 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Pal

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Pal ligger Arinsal. Andra skidorter som ligger nära är Encamp (9 kilometer) och Arcalís-Ordino (10 kilometer).

Hyr skidutrustning i Pal

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Pal här

Hotell & boende i Pal

Hos oss hittar ni totalt 101 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pal.
68 boendealternativ
Pris/natt från: 224 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 531 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 378 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 707 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns