Sökalternativ

Pal, Andorra

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pal? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pal och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Pal finns totalt 30 liftar med tillgång till 42 pister. Högsta pisten finns på 2560 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1060 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Skidsäsongen i Pal sträcker sig i regel från december till mars.

Om man tröttnar på backarna i Pal eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 5 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 25 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Pal ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 121 respektive 147 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Pal ligger Arinsal.

Hyr skidutrustning i Pal

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Pal här

Hotell & boende i Pal

Hos oss hittar ni totalt 107 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pal.
35 boendealternativ
Pris/natt från: 214 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 545 kr
38 boendealternativ
Pris/natt från: 314 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 678 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1164 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns