Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Andermatt, Schweiz

Andermatt är en mysig liten skidort som ligger nära S:t Gotthardspasset mitt i Schweiz. Orten är mest känd för sin fantastiska offpiståkning, vilken klassificeras som en av världens bästa.

Höga berg, mycket snö och lättillgänglighet gör detta till ett mecka för dig som söker adrenalin utanför pisten!

Andermatt består av ett antal olika liftsystem: Gemstock, Hospental, Felsental och Unteralp samt Oberalp/Sedrun som ligger 20 minuter bort med tåg. Gemstock som är nordvänt är det som gäller om du vill uppleva den bästa åkningen offpist med härlig pudersnö.

Även om du inte uppskattar offpiståking kommer du att trivas i Andermatt. Det finns ett antal pister också, vilket gör att ett sällskap med olika typer av åkare finner sig väl tillrätta.

Andermatt by

Andermatt är en charmig liten by med trevlig alpkänsla. Den är ganska liten men har sin beskärda del av restauranger och uteliv. Genom byn går Gotthardsstrasse, kantad av matställen och hotell.

Resa till Andermatt

Res till Andermatt genom att flyga till Zürich och res vidare med bil/tåg, ca två timmar totalt. Sista biten fram till byn rekommenderas att parkera bilen och ansluta till tåget. Det är även fullt möjligt att flyga till norra Italien, t.ex. med Ryanair till Bergamo/Milano och sedan hyra bil. Kan löna sig om ni är ett par stycken som delar på hyrbilskostnaden och vägavgifter.

 

Hyr skidutrustning i Andermatt

Via Alpinresorts.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Andermatt här

Skidskola i Andermatt

Om ni är ute efter att boka skidskola i Andermatt kan vi genom CheckYeti erbjuda 16 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Andermatt här

Hotell & boende i Andermatt

Hos oss hittar ni totalt 37 hotell, lägenheter och stugor/hus i Andermatt.
26 boendealternativ
Pris/natt från: 443 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1249 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1136 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1249 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2800 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 8519 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns