Sökalternativ

Andermatt, Schweiz

Andermatt är en mysig liten skidort som ligger nära S:t Gotthardspasset mitt i Schweiz. Orten är mest känd för sin fantastiska offpiståkning, vilken klassificeras som en av världens bästa.

Höga berg, mycket snö och lättillgänglighet gör detta till ett mecka för dig som söker adrenalin utanför pisten!

Andermatt består av ett antal olika liftsystem: Gemstock, Hospental, Felsental och Unteralp samt Oberalp/Sedrun som ligger 20 minuter bort med tåg. Gemstock som är nordvänt är det som gäller om du vill uppleva den bästa åkningen offpist med härlig pudersnö.

Även om du inte uppskattar offpiståking kommer du att trivas i Andermatt. Det finns ett antal pister också, vilket gör att ett sällskap med olika typer av åkare finner sig väl tillrätta.

Andermatt by

Andermatt är en charmig liten by med trevlig alpkänsla. Den är ganska liten men har sin beskärda del av restauranger och uteliv. Genom byn går Gotthardsstrasse, kantad av matställen och hotell.

Resa till Andermatt

Res till Andermatt genom att flyga till Zürich och res vidare med bil/tåg, ca två timmar totalt. Sista biten fram till byn rekommenderas att parkera bilen och ansluta till tåget. Det är även fullt möjligt att flyga till norra Italien, t.ex. med Ryanair till Bergamo/Milano och sedan hyra bil. Kan löna sig om ni är ett par stycken som delar på hyrbilskostnaden och vägavgifter.

 

Hotell & boende i Andermatt

Hos oss hittar ni totalt 45 hotell, lägenheter och stugor/hus i Andermatt.
25 boendealternativ
Pris/natt från: 332 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1108 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 705 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1108 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2483 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 7556 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Andermatt