Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Montafon, Österrike

Det är många som tänker på Österrike när de tänker på skidåkning, snowboard eller skidresor i ren allmänhet. Landet har nämligen mycket att erbjuda när det kommer till denna typ av aktivitet och de olika skidområdena besöks ofta av människor från hela världen. Granne med de välbesökta och välkända skidorterna St. Anton och Ischgl så hittar du Montafon, även känd som Silvretta Montafon. Denna plats har under lång tid varit relativt obesökt men har nu satsat på nya och större liftar. Trots en liten modernisering så har byn verkligen inte förlorat sin idylliska och genuina atmosfär. När du kommer hit märker du snabbt hur gemytligt här är och hur gästvänliga alla är.

Byn har lyckats bevara sin småstadskänsla och flera av hotellen som är lokaliserade här har gått i arv i familjer i flera generationer. Oavsett vilket av hotellen du väljer kommer du snabbt känna dig som hemma och familjerna som äger dem är alltid måna om att du ska tycka om hotellet, men även hela byn, skidåkningen, maten och hela stämningen. Montafon är en plats med ett stort hjärta och det är inte svårt att trivas här.

Även skidåkning av hög klass

Men det är inte bara människorna och gästvänligheten som är av hög klass när du kommer till denna underbara skidort, här hittar du även fantastiska pister som speciellt passar för riktigt duktiga skidåkare. Eftersom orten inte haft en blomstrande turism händer det ofta att du stöter på vacker, lös och orörd snö, speciellt om du rör dig bredvid pisten på andra sidan kammen.

Montafon ligger beläget 1051 meter ovanför havet och har en högsta punkt på 2430 meter, detta ger dig underbara backar att susa på. Dessutom finns det massor av pistar; 8 stycken svarta, 39 stycken röda och 37 stycken blåa, varav den längsta av dem alla når en distans på 10,8 km. För att ta dig runt och utforska alla äventyr så finns det 38 liftar att dra nytta av.

Nära flygplatsen i Zürich

För att ta dig till Montafon flyger du lättast till Zürich flygplats, härifrån är det bara 2 timmar tills du når fram till din destination och välkomnas av orten. När du väljer Montafon som mål för din nästa skidresa så kommer du få en oförglömsk upplevelse på många olika aspekter, från människornas gästvänlighet och byns charm till fantastiska skidmöjligheter och hisnande utsikter.

Skidskola i Montafon

Om ni är ute efter att boka skidskola i Montafon kan vi genom CheckYeti erbjuda 8 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Montafon här

Hotell & boende i Montafon

Hos oss hittar ni totalt 117 hotell, lägenheter och stugor/hus i Montafon.
102 boendealternativ
Pris/natt från: 578 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 868 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1945 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Montafon

Active Ski Travel