Sökalternativ

Montafon, Österrike

Det är många som tänker på Österrike när de tänker på skidåkning, snowboard eller skidresor i ren allmänhet. Landet har nämligen mycket att erbjuda när det kommer till denna typ av aktivitet och de olika skidområdena besöks ofta av människor från hela världen. Granne med de välbesökta och välkända skidorterna St. Anton och Ischgl så hittar du Montafon. Denna plats har under lång tid varit relativt obesökt men har nu satsat på nya och större liftar. Trots en liten modernisering så har byn verkligen inte förlorat sin idylliska och genuina atmosfär. När du kommer hit märker du snabbt hur gemytligt här är och hur gästvänliga alla är.

Byn har lyckats bevara sin småstadskänsla och flera av hotellen som är lokaliserade här har gått i arv i familjer i flera generationer. Oavsett vilket av hotellen du väljer kommer du snabbt känna dig som hemma och familjerna som äger dem är alltid måna om att du ska tycka om hotellet, men även hela byn, skidåkningen, maten och hela stämningen. Montafon är en plats med ett stort hjärta och det är inte svårt att trivas här.

Även skidåkning av hög klass

Men det är inte bara människorna och gästvänligheten som är av hög klass när du kommer till denna underbara skidort, här hittar du även fantastiska pister som speciellt passar för riktigt duktiga skidåkare. Eftersom orten inte haft en blomstrande turism händer det ofta att du stöter på vacker, lös och orörd snö, speciellt om du rör dig bredvid pisten på andra sidan kammen.

Montafon ligger beläget 1051 meter ovanför havet och har en högsta punkt på 2430 meter, detta ger dig underbara backar att susa på. Dessutom finns det massor av pistar; 8 stycken svarta, 39 stycken röda och 37 stycken blåa, varav den längsta av dem alla når en distans på 10,8 km. För att ta dig runt och utforska alla äventyr så finns det 38 liftar att dra nytta av.

Nära flygplatsen i Zürich

För att ta dig till Montafon flyger du lättast till Zürich flygplats, härifrån är det bara 2 timmar tills du når fram till din destination och välkomnas av orten. När du väljer Montafon som mål för din nästa skidresa så kommer du få en oförglömsk upplevelse på många olika aspekter, från människornas gästvänlighet och byns charm till fantastiska skidmöjligheter och hisnande utsikter.

Hotell & boende i Montafon

Hos oss hittar ni totalt 138 hotell, lägenheter och stugor/hus i Montafon.
72 boendealternativ
Pris/natt från: 513 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
40 boendealternativ
Pris/natt från: 772 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 2799 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Montafon