Sökalternativ

Ponte di Legno, Italien

För sällskapet där några vill åka utförs, andra längd och ett par stycken hellre ställer sig på snowboarden är en skidresa till Ponte di Legno, Italien ett bra alternativ. Här går det fint att blanda alla tre. Pisterna kommer i olika svårighetsgrad från grön till svart så att alla kan få en utmaning på sin nivå. Det finns även en skidskola för olika nivåer för den som så önskar.

Skulle snön inte komma som den ska finns snökanoner på plats för att hjälpa till och backarna ligger skyddat i lä från skogen. Snowboards är välkomna överallt och åkarna har även två "snowparks" att åka i. Dessutom kan den som är mer erfaren och vill ha en utmaning hyra en guide. Här finns nämligen en berömd off pist-backe med namnet Pisgana. Det är definitivt en rekommendation för en upplevelse utöver den vanliga backen. Två gånger i veckan kan du också uppleva kvällsåkning under din skidresa till Ponte di Legno.

Boende och resa för skidresor till Ponte di Legno

Det finns fyra större flygplatser inom två till tre timmars avstånd från skidorten; Milano Malpensa, Milano Linate, Bergamo och Verona. Med andra ord kan du välja på flera olika flyg för att hitta det bästa alternativet. För dig som vill resa miljövänligare finns tågstationen Malé endast två mil bort, vilket ger ett ännu större reseutbud.

Ponte di Legno erbjuder också varierade möjligheter för boendet. Hotellen i och omkring orten finns i alla klasser från budget till spa-hotell. Det senaste är perfekt för dig som vill kombinera en fysiskt utmanande semester med att skämma bort din kropp och njuta av lugn och ro. För dig som valt ett hotell lite längre bort och vill ha det bekvämt på väg till åkningen finns tillgång till shuttles helt gratis.

Andra aktiviteter under skidresor till Ponte di Legno

Förutom de möjligheter hotellen erbjuder med till exempel spa eller en mysig bar kan en vilodag innehålla en tur i hundspann. Byn är lite större så här går att strosa mellan restauranger och butiker under dagarna. Det är perfekt för sällskapet som inte bara vill åka utan även hinna umgås under sin semester. Några kanske väljer att istället köpa ett liftkort som det går att åka med även i andra närliggande områden. De personerna får lockas hem till kvällen med löften om en mysig middag!

Hotell & boende i Ponte di Legno

Hos oss hittar ni totalt 134 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ponte di Legno.
104 boendealternativ
Pris/natt från: 214 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 648 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 697 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 598 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Ponte di Legno