Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Go West

Go West är en researrangör som anordnar skidresor till ett flertal skidorter i USA och Kanada (man anordnar även andra typer av resor till USA, Kanada och Mexiko). Bland annat har man skidresor till stora och kända skidorter som Aspen, Vail, Jackson Hole och Whistler.

Numer har Go West även skidresor till en hel del väl valda skidorter i Alperna, samt även skidresor till den bästa pudern i Japan!