Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Marmot Basin Jasper

Marmot Basin Jasper, Alberta, Kanada

I staten Alberta i Kanada finns skidorten Marmot Basin Jasper som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Skidsäsongen i Marmot Basin Jasper sträcker sig i regel från mitten av november till början av maj.

Skidåkningen i Marmot Basin Jasper är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 114 centimeter. Just idag är 85% av liftarna och 100% av backarna öppna.

I Marmot Basin Jasper hittar ni 7 liftar med en liftkapacitet på 12600 personer/timme. Det finns 91 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 26 kilometer blåa pister, 26 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 39 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2518 meter, vilket ger en fallhöjd på 820 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5.6 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Skidorter i närheten av Marmot Basin Jasper

Skidorten Kicking Horse är den närmaste skidorten, avståndet från Marmot Basin Jasper är 181 kilometer.

Hotell & boende i Marmot Basin Jasper

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Marmot Basin Jasper.
13 boendealternativ
Pris/natt från: 763 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 603 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 240 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2012 kr