Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Marmot Basin Jasper, Alberta, Kanada

Funderar ni på att testa skidåkningen i Marmot Basin Jasper? Även om resvägen till Marmot Basin Jasper är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Marmot Basin Jasper.

Marmot Basin Jasper har 9 liftar och totalt 84 pister. Högsta pisten finns på 2612 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 914 meter. Säsongen för skidåkning i Marmot Basin Jasper är vanligtvis från slutet av november till april.

Kicking Horse är närmaste skidort till Marmot Basin Jasper med ett avstånd på 181 kilometer.

Hotell & boende i Marmot Basin Jasper

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Marmot Basin Jasper.
11 boendealternativ
Pris/natt från: 802 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 633 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 253 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1802 kr