Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Whitewater

Whitewater, British Colombia, Kanada

Skidorten Whitewater i Kanada ligger i delstaten British Columbia, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Whitewater är början av december till början av april.

I Whitewater hittar ni 5 liftar med en liftkapacitet på 6100 personer/timme. Det finns 50 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 10 kilometer blåa pister, 20 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 20 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2058 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 678 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 15 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Whitewater finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Skidorter i närheten av Whitewater

Red Mountain är närmaste skidort till Whitewater med ett avstånd på 62 kilometer. Andra skidorter nära är Kimberley, 87 kilometers avstånd, och 126 kilometer från Whitewater ligger Schweitzer Mountain Resort.

Hotell & boende i Whitewater

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Whitewater just nu