Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Red Mountain, Quebec, Kanada

Funderar ni på att testa skidåkningen i Red Mountain? Även om resvägen till Red Mountain är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Red Mountain.

Red Mountain har 5 liftar och totalt 107 pister. Fallhöjden är som mest på 880 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2070 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter nära Red Mountain är bland annat Whitewater, Big White och Schweitzer Mountain Resort.

Liftarna i Red Mountain är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 168 centimeter.

Hotell & boende i Red Mountain

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Red Mountain.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 586 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 756 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt