Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Red Mountain

Red Mountain, Quebec, Kanada

I staten British Columbia i Kanada finns skidorten Red Mountain som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Red Mountain är vanligtvis från början av december till början av april.

Red Mountain har pister på totalt 120 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 50 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 50 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 11800 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2075 meter, vilket ger en fallhöjd på 890 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Red Mountain finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Red Mountain.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Red Mountain 40 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Red Mountain

Andra skidorter i närheten av Red Mountain är t ex Whitewater som ligger 62 kilometer bort, Big White med 105 kilometers avstånd samt Schweitzer Mountain Resort, som ligger 120 kilometer från Red Mountain.

Hotell & boende i Red Mountain

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Red Mountain.
4 boenden
Pris/natt från: 1157 kr
Ett boende
Pris/natt från: 600 kr
Ett boende
Pris/natt från: 774 kr
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: 4384 kr