Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Big White, British Columbia, Kanada

Söker ni information om skidortern Big White? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Big White finns totalt 16 liftar med tillgång till 118 pister. Högsta pisten finns på 2319 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 777 meter.

Om man tröttnar på backarna i Big White eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 25 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 17 restaurangerna som finns att tillgå.

Silver Star är närmaste skidort till Big White med ett avstånd på 72 kilometer.

Backarna och liftarna i Big White är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 255 centimeter som mest.

Hotell & boende i Big White

Hos oss hittar ni totalt 101 hotell, lägenheter och stugor/hus i Big White.
101 boendealternativ
Pris/natt från: 910 kr