Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni planerar ni för en skidsemester till Big White i Kanada så hittar här ni både information om skidsystemet i Big White, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Big White sträcker sig i regel från mitten av november till mitten av april.

I Big White hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 23315 personer/timme. Det finns 105 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 18 kilometer blåa pister, 56 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 29 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2285 meter, vilket ger en fallhöjd på 777 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7.2 kilometer.

I Big White kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 14 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Big White

Skidorter nära Big White är bland annat Silver Star (72 kilometers avstånd), Apex (79 kilometers avstånd) och Red Mountain (105 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 15 restauranger i Big White och 18 olika typer av kök, varav de mest populära är Kanadensiskt, Bar och Amerikanskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 111 hotell, lägenheter och stugor/hus i Big White.
111 boenden
Pris/natt från:
917 kr

Relaterade länkar