Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Silver Star, British Columbia, Kanada

Funderar ni på att testa skidåkningen i Silver Star? Även om resvägen till Silver Star är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Silver Star.

Här finns det 115 backar och antalet liftar är 12. Fallhöjden är som mest på 760 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1915 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Silver Star är december till april.

Utöver skidåkningen utför finns det i Silver Star 100 kilometer längskidåkningsspår och 13 restauranger att testa på.

Big White är närmaste skidort till Silver Star med ett avstånd på 72 kilometer.

Hotell & boende i Silver Star

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Silver Star.
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1406 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1300 kr