Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Silver Star

Silver Star, British Columbia, Kanada

I staten British Columbia i Kanada finns skidorten Silver Star som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Skidsäsongen i Silver Star sträcker sig i regel från mitten av november till mitten av april.

Silver Star har pister på totalt 115 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 50 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 45 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 17200 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1915 meter, vilket ger en fallhöjd på 760 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Silver Star finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 105 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Silver Star

Skidorter nära Silver Star är bland annat Big White (72 kilometers avstånd), Sun Peaks (82 kilometers avstånd) och Revelstoke Mountain Resort (94 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Silver Star

Hos oss hittar ni totalt 8 hotell, lägenheter och stugor/hus i Silver Star.
6 boenden
Pris/natt från: 1365 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1262 kr