Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Revelstoke Mountain Resort

Revelstoke Mountain Resort, British Columbia, Kanada

Revelstoke har länge varit känt för att man tar sig upp i bergen med antingen en bandvagn eller helikopter för att nå den perfekta snön som faller i mängder här. Senare har det tillkommit skidliftar, då man har insett den stora potential som finns och man har börjat utveckla Revelstoke Mountain Resort. Så passa på att åk hit på din skidresa och njut av den underbara terrängen som finns innan alla andra har hunnit upptäcka orten.

Skidåkning med stor utmaning

Revelstoke Mountain Resort är först och främst för skidåkare som är ute efter det lilla extra och som vill att sin skidsemester ska innehålla många utmaningar uppe på berget, barnfamiljer som letar efter skidresor bör därför åka någon annanstans. Men trots att skidorten mest är lämpad för avancerad skidåkning finns det självklart även lättare backar att åka i.

Precis som tidigare erbjuder Revelstoke Mountain Resort skidåkning med både bandvagn och helikopter, men man kan även ta sig upp för berget med liftar för att åka nerför de dryga 100 backarna som finns. Så mixa och matcha din skidresa precis som du vill för att få den ultimata skidåkningen. Revelstoke Mountain Resort har dessutom den högst belägna liften i hela Nordamerika på 1 713 meters höjd.

Lugnet efter skidåkningen

Om du är ute efter fester och disco har du kommit till helt fel ställe. Till Revelstoke Mountain Resort åker man framför allt på skidsemester för skidåkningens skull och efter att liftarna har stängt finns det inte många öppna alternativ att välja mellan i byn. Men detta kommer troligtvis att förbättras med tiden, då byn mer eller mindre fortfarande är under uppbyggnad. I Revelstoke Mountain Resort kan du välja mellan några olika alternativ på boende, som hotell, Bed and Breakfast, stugor eller rum. Välj det som passar dig och ditt sällskap bäst.

På skidresor är det alltid roligt att sysselsätta sig med en extra aktivitet eller två! Trots att Revelstoke Mountain Resort är en liten by finns det ändå ett par aktiviteter man kan prova på. Kanske vill du köra snöskoter, testa på isklättring eller gå på någon av alla de guidade turerna som finns att välja mellan. Eller kanske föredrar du att gå på spa eller hålla till i badhuset, där både stora och små kan roa sig.

Ta dig till Revelstoke Mountain Resort

Eftersom Revelstoke Mountain Resort ligger i Kanada behöver du flyga dit från Sverige. De närmaste flygplatserna är Kelowna Airport och Kamloops som båda ligger ca två timmar från skidorten, men du kan även ta dig till Calgary Airport som ligger ca fem timmar bort. Från flygplatsen kan du åka med en transferbuss eller hyra egen bil för att ta dig sista biten upp till Revelstoke Mountain Resort.

Hotell & boende i Revelstoke Mountain Resort

Hos oss hittar ni totalt 152 hotell, lägenheter och stugor/hus i Revelstoke Mountain Resort.
138 boenden
Pris/natt från: 786 kr
3 boenden
Pris/natt från: 641 kr
7 boenden
Pris/natt från: 547 kr
4 boenden
Pris/natt från: 670 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns