Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

British Columbia, Kanada

Här finner ni alla skidorter vi har information om i British Columbia, Kanada. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i British Columbia

38 liftar
Whistler
16 liftar
Big White
12 liftar
Silver Star
11 liftar
Sun Peaks
10 liftar
Fernie

Flest pister i British Columbia

200 pister
Whistler
122 pister
Sun Peaks
120 pister
Panorama
118 pister
Big White
115 pister
Silver Star

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i British Columbia

1609 meter
Whistler
1260 meter
Kicking Horse
1200 meter
Panorama
881 meter
Sun Peaks

Högsta pisterna i British Columbia

2450 meter
Kicking Horse
2380 meter
Panorama
2319 meter
Big White
2284 meter
Whistler