Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

British Columbia, Kanada

Här finner ni alla skidorter vi har information om i British Columbia, Kanada. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i British Columbia

Whistler 38 liftar
Big White 16 liftar
Silver Star 12 liftar
Sun Peaks 11 liftar
Fernie 10 liftar

Flest pister i British Columbia

Whistler 200 pister
Sun Peaks 122 pister
Panorama 120 pister
Big White 118 pister
Silver Star 115 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i British Columbia

Revelstoke Mountain Resort 1713 meter
Whistler 1609 meter
Kicking Horse 1260 meter
Panorama 1200 meter
Sun Peaks 881 meter

Högsta pisterna i British Columbia

Kicking Horse 2450 meter
Panorama 2380 meter
Big White 2319 meter
Whistler 2284 meter
Revelstoke Mountain Resort 2225 meter