Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Shames Mountain

Shames Mountain

Skidorten Shames Mountain ligger i Kanada och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Shames Mountain är vanligtvis från mitten december till början april.

Shames Mountain har 3 liftar och totalt 28 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1189 meter, vilket ger en fallhöjd på 488 meter. Den längsta pisten som finns i Shames Mountain är 4 kilometer.

Hotell & boende i Shames Mountain

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Shames Mountain just nu