Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Panorama, British Columbia, Kanada

Skidorten Panorama ligger i Kanada och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Panorama sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Panorama är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 97 centimeter. Just idag är 100% av liftarna och 98% av backarna öppna.

Panorama har pister på totalt 100 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 55 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 25 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 14326 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2365 meter, vilket ger en fallhöjd på 1215 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Panorama

För er som vill flyga ner till Panorama så är det flygplatsen Calgary International som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Panorama är 172 kilometer.

Närmaste skidorter till Panorama

Skidorter nära Panorama är bland annat Sunshine Village (80 kilometers avstånd), Kimberley (87 kilometers avstånd) och Banff (93 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Panorama

Hos oss hittar ni totalt 18 hotell, lägenheter och stugor/hus i Panorama.
15 boendealternativ
Pris/natt från: 1092 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: 747 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns