Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Panorama, British Columbia, Kanada

Planerar ni för en skidsemester i Panorama? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 120 backar och antalet liftar är 10. Fallhöjden är som mest på 1200 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2380 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 22 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Calgary International som ligger 172 kilometer från Panorama. Sunshine Village är närmaste skidort till Panorama med ett avstånd på 80 kilometer.

Hotell & boende i Panorama

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Panorama.
10 boendealternativ
Pris/natt från: 1150 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
3 boendealternativ
Pris/natt från: 786 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns