Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flygplats Calgary International i Calgary

Calgary International är Calgarys och delstaten Albertas stora flygplats och härifrån tar man sig lätt till flera skidorter med bra skidåkning. 1988 hölls de Olympiska spelen i Calgary och värd för de alpina grenarna var då Nakiska som man når på 45 minuter från Calgary. Andra mycket populära skidorter riktigt nära är Banff, Lake Louise och Sunshine Village. Dessutom är det hit man flyger om man vill nå British Colombias östra toppskidorter Fernie, Kicking Horse och Revelstoke!

Transfer från flygplatsen

Nedanstående bolag erbjuder transfer från Calgary International till skidorter i närheten. Observera att detta endast är exempel på transferbolag. Vill ni hellre boka hyrbil kan ni göra det här.

Flyg från Sverige

Det finns inga direktflyg till Calgary då avståndet är alldeles för stort. Med ett byte av flyg och en restid på mellan 12-20 timmar (vanligtvis runt 15 timmar) kan man flyga hit dock. Enklast och billigast flyger man via London eller Chicago från Stockholm, från Göteborg via London och från Köpenhamn via Toronto, Chicago, London eller Frankfurt. Flygpriser styrs som allt annat hårt av efterfrågan och då det inte är alltför hett att flyga till Calgary får man räkna med att flyget kostar drygt 7000 hit.

Sök och boka flyg till Calgary International.

Karta Calgary International, Calgary