Sökalternativ

Flygplats Calgary International i Calgary

Calgary International är Calgarys och delstaten Albertas stora flygplats och härifrån tar man sig lätt till flera skidorter med bra skidåkning. 1988 hölls de Olympiska spelen i Calgary och värd för de alpina grenarna var då Nakiska som man når på 45 minuter från Calgary. Andra mycket populära skidorter riktigt nära är Banff, Lake Louise och Sunshine Village. Dessutom är det hit man flyger om man vill nå British Colombias östra toppskidorter Fernie, Kicking Horse och Revelstoke!

Transfer från flygplatsen

Nedanstående bolag erbjuder transfer från Calgary International till skidorter i närheten. Observera att detta endast är exempel på transferbolag. Vill ni hellre boka hyrbil kan ni göra det här.

Flyg från Sverige

Det finns inga direktflyg till Calgary då avståndet är alldeles för stort. Med ett byte av flyg och en restid på mellan 12-20 timmar (vanligtvis runt 15 timmar) kan man flyga hit dock. Enklast och billigast flyger man via London eller Chicago från Stockholm, från Göteborg via London och från Köpenhamn via Toronto, Chicago, London eller Frankfurt. Flygpriser styrs som allt annat hårt av efterfrågan och då det inte är alltför hett att flyga till Calgary får man räkna med att flyget kostar drygt 7000 hit.

Sök och boka flyg till Calgary International.

Karta Calgary International, Calgary

Visa kartan