Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nakiska, Alberta, Kanada

Skidorten är stängd
Allt i Nakiska
Boka i Nakiska
I staten Alberta i Kanada finns skidorten Nakiska som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Skidsäsongen i Nakiska sträcker sig i regel från början av november till slutet av april.

I Nakiska hittar ni 6 liftar med en liftkapacitet på 10110 personer/timme. Det finns 25 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 4 kilometer blåa pister, 14 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 6 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2260 meter, vilket ger en fallhöjd på 735 meter. Den längsta pisten som finns i Nakiska är 3.3 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Nakiska

Vill man flyga till Nakiska så ligger flygplatsen Calgary International närmast, på ett avstånd av 81 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Nakiska

Skidorter nära Nakiska är bland annat Mount Norquay (43 kilometers avstånd), Sunshine Village (46 kilometers avstånd) och Lake Louise (90 kilometers avstånd).