Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mount Norquay

Mount Norquay, Kanada

Skidorten Mount Norquay i Kanada ligger i delstaten Alberta, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Mount Norquay är vanligtvis från början av november till mitten av april.

Skidåkningen i Mount Norquay är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 125 centimeter. 93% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 80% av liftarna går.

Mount Norquay har pister på totalt 30 kilometer, varav 10 kilometer är blåa enkla pister, 8 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 5 liftar, med en totalkapacitet på 7300 personer/timme. Högsta pisten finns på 2017 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 402 meter. Den längsta pisten som finns i Mount Norquay är 1.1 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Mount Norquay finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Mount Norquay.

Flyg till Mount Norquay

För er som vill flyga ner till Mount Norquay så är det flygplatsen Calgary International som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Mount Norquay är 111 kilometer.

Närmaste skidorter till Mount Norquay

Andra skidorter i närheten av Mount Norquay är t ex Sunshine Village som ligger 18 kilometer bort, Nakiska med 43 kilometers avstånd samt Lake Louise, som ligger 47 kilometer från Mount Norquay.

Hotell & boende i Mount Norquay

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Norquay just nu