Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Mount Norquay, Kanada

Intresserade av en skidresa till Mount Norquay? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Mount Norquay från Sverige är flyg det enda alternativet då Mount Norquay ligger utanför Europa.

Här finns det 60 backar och antalet liftar är 6. Fallhöjden är som mest på 503 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2450 meter.

Närmaste flygplats är Calgary International som ligger 111 kilometer från Mount Norquay. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Mount Norquay ligger Banff.

Liftarna i Mount Norquay är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 85 centimeter.

Hyr skidutrustning i Mount Norquay

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Mount Norquay här

Hotell & boende i Mount Norquay

Hos oss hittar ni totalt 82 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Norquay.
19 boendealternativ
Pris/natt från: 237 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
9 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
42 boendealternativ
Pris/natt från: 601 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 928 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2220 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns