Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Sunshine Village

Sunshine Village, Alberta, Kanada

Om ni planerar ni för en skidsemester till Sunshine Village i Kanada så hittar här ni både information om skidsystemet i Sunshine Village, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Sunshine Village sträcker sig i regel från början av november till slutet av maj.

I Sunshine Village hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 22950 personer/timme. Det finns 109 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 25 kilometer blåa pister, 50 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 34 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2730 meter, vilket ger en fallhöjd på 1070 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Sunshine Village

Vill man flyga till Sunshine Village så ligger flygplatsen Calgary International närmast, på ett avstånd av 123 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Sunshine Village

Skidorter nära Sunshine Village är bland annat Mount Norquay (18 kilometers avstånd), Nakiska (46 kilometers avstånd) och Lake Louise (49 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Sunshine Village

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Sunshine Village just nu