Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Lake Louise, Alberta, Kanada

Lake Louise ligger i staten Alberta och mitt i vildmarken i det natursköna Kanada. Platsen erbjuder en fantastisk natur med allt ifrån vita fjäll till turkosa glaciärer. Skidorten har några av Nordamerikas bästa downhill-backar och även massor av bra vandringsspår. Lake Louise är klockrent för den skid-, mat- och naturintresserade personen och förutom bra och varierande backar kan man även bara njuta av lugnet som finns här. Närmsta granne är Jasper, den sista staden innan man når Alaska. Med det sagt förstår man hur skidorten är mitt ute i vildmarken.

Lake Louise skiljer sig något ifrån andra länder. I de flesta skidorter, världen över brukar utbudet av nattklubbar och barer vara stort. Detta är något som skiljer Lake Louise ifrån mängden. Lake Louise är en fridfull plats med naturen i fokus. Människor kommer hit från hela världen för att njuta av lugnet och det vackra landskapet som omgiver byn. Trots att nattklubbar med dess vilda fester inte står i centrum här finns mycket annat roligt att vara med om. Om du är en person som gillar mat kommer du inte bli besviken, i Lake Louise finns massor av fina restauranger med ett varierat utbud av mat.

Lake Louise har något för alla, oavsett om du är van skidåkare eller inte

Att boka in en skidresa till Lake Louise, Kanada är ingen dum idé, orten har nämligen backar för alla. Vare sig du är nybörjare, mitt i mellan eller expert så finns det något för hela sällskapet. Skulle du vara helt grön i backen finns massor av bra kurser att ta del av, både privatkurser och gruppkurser. Den våghalsige kan få igång hjärtats puls med gränslösa offpist-backar. Om du skulle råkat ta sittliften för högt upp behöver du inte oroa dig. Gröna backar går att nå från alla sittliftsstationer.

I Lake Louise finns även något för dig som älskar snö och vill variera aktiviteterna, nämligen Sunny Tube Park. I Sunny Tube Park kan man glida riktigt snabbt ner för backar, sittandes i något som liknar badringar. Ringarna är tillverkade av slitstarkt material och är vadderade runt om. Man sitter alltså säkert medan man far ner i en väldans fart. Om du skulle besöka Lake Louise i Alberta under våren och sommaren finns det många aktiviteter att göra. En sak att kryssa av på "att-göra-listan" är definitivt att beskåda den kristallklara sjön. Du kan även ha turen att se grizzlybjörnar från gondolerna.

Hotell & boende i Lake Louise

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lake Louise.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 690 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 965 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2736 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns