Sökalternativ

Lake Louise, Alberta, Kanada

Lake Louise ligger i staten Alberta och mitt i vildmarken i det natursköna Kanada. Platsen erbjuder en fantastisk natur med allt ifrån vita fjäll till turkosa glaciärer. Skidorten har några av Nordamerikas bästa downhill-backar och även massor av bra vandringsspår. Lake Louise är klockrent för den skid-, mat- och naturintresserade personen och förutom bra och varierande backar kan man även bara njuta av lugnet som finns här. Närmsta granne är Jasper, den sista staden innan man når Alaska. Med det sagt förstår man hur skidorten är mitt ute i vildmarken.

Lake Louise skiljer sig något ifrån andra länder. I de flesta skidorter, världen över brukar utbudet av nattklubbar och barer vara stort. Detta är något som skiljer Lake Louise ifrån mängden. Lake Louise är en fridfull plats med naturen i fokus. Människor kommer hit från hela världen för att njuta av lugnet och det vackra landskapet som omgiver byn. Trots att nattklubbar med dess vilda fester inte står i centrum här finns mycket annat roligt att vara med om. Om du är en person som gillar mat kommer du inte bli besviken, i Lake Louise finns massor av fina restauranger med ett varierat utbud av mat.

Lake Louise har något för alla, oavsett om du är van skidåkare eller inte

Att boka in en skidresa till Lake Louise, Kanada är ingen dum idé, orten har nämligen backar för alla. Vare sig du är nybörjare, mitt i mellan eller expert så finns det något för hela sällskapet. Skulle du vara helt grön i backen finns massor av bra kurser att ta del av, både privatkurser och gruppkurser. Den våghalsige kan få igång hjärtats puls med gränslösa offpist-backar. Om du skulle råkat ta sittliften för högt upp behöver du inte oroa dig. Gröna backar går att nå från alla sittliftsstationer.

I Lake Louise finns även något för dig som älskar snö och vill variera aktiviteterna, nämligen Sunny Tube Park. I Sunny Tube Park kan man glida riktigt snabbt ner för backar, sittandes i något som liknar badringar. Ringarna är tillverkade av slitstarkt material och är vadderade runt om. Man sitter alltså säkert medan man far ner i en väldans fart. Om du skulle besöka Lake Louise i Alberta under våren och sommaren finns det många aktiviteter att göra. En sak att kryssa av på "att-göra-listan" är definitivt att beskåda den kristallklara sjön. Du kan även ha turen att se grizzlybjörnar från gondolerna.

Hyr utrustning i Lake Louise

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Lake Louise här

Hotell & boende i Lake Louise

Hos oss hittar ni totalt 11 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lake Louise.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 630 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
6 boendealternativ
Pris/natt från: 880 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 2496 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns