Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Castle Mountain Resort

Castle Mountain Resort, Kanada

Om ni planerar ni för en skidsemester till Castle Mountain Resort i Kanada så hittar här ni både information om skidsystemet i Castle Mountain Resort, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Castle Mountain Resort är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Castle Mountain Resort har pister på totalt 94 kilometer, varav 9 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 65 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 6 liftar, med en totalkapacitet på 5998 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2295 meter, vilket ger en fallhöjd på 870 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Castle Mountain Resort.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Castle Mountain Resort 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Castle Mountain Resort

Andra skidorter i närheten av Castle Mountain Resort är t ex Fernie som ligger 52 kilometer bort, Whitefish Mountain Resort med 93 kilometers avstånd samt Kimberley, som ligger 122 kilometer från Castle Mountain Resort.

Hotell & boende i Castle Mountain Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Castle Mountain Resort just nu