Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Whitefish Mountain Resort

Whitefish Mountain Resort, USA

Skidorten Whitefish Mountain Resort ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Whitefish Mountain Resort är början av december till början av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 213 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Whitefish Mountain Resort. 81% av liftarna är igång idag, och 95% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Whitefish Mountain Resort hittar ni 16 liftar med en liftkapacitet på 26300 personer/timme. Det finns 91 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 18 kilometer blåa pister, 46 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 27 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2078 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 717 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5.3 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Whitefish Mountain Resort. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Skidorter i närheten av Whitefish Mountain Resort

Castle Mountain Resort är närmaste skidort till Whitefish Mountain Resort med ett avstånd på 93 kilometer. Andra skidorter nära är Fernie, 121 kilometers avstånd, och 168 kilometer från Whitefish Mountain Resort ligger Schweitzer Mountain Resort.

Hotell & boende i Whitefish Mountain Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Whitefish Mountain Resort just nu