Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Whitefish Mountain Resort, USA

Planerar ni för en skidsemester i Whitefish Mountain Resort? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Whitefish Mountain Resort har 15 liftar och totalt 105 pister. Högsta pisten finns på 2078 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 717 meter.

Andra skidorter i närheten av Whitefish Mountain Resort är t ex Castle Mountain Resort, Fernie och Schweitzer Mountain Resort.

Hotell & boende i Whitefish Mountain Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Whitefish Mountain Resort just nu